Calendar

Dec
17
zo
Ayahuasca dag Dwingeloo @ De Regenboog
Dec 17 @ 10:00

Jouw persoonlijke Ayahuasca ervaring

Deze dag ga jij jouw persoonlijke reis maken naar het binnenste van jouw ziel. Ayahuasca is het belangrijkste bewustzijnsverruimende medicijn van de Amazone. Oude patronen, angsten, inzichten, het wordt allemaal in je opgeroepen.

ayahuasca-afbeelding-13

Toelichting
Na de ayahuasca ceremonie is er de gelegenheid om kambo te ontvangen. Mensen die los kambo willen doen, zijn van harte welkom om 16 uur. Dit zal ongeveer tot 18 uur duren. Als je wil komen, geef je dan wel even op.

Kambo
Kambo is het gif dat de groene boomkikker, de Phyllomedusa Bicolor, uitscheidt via zijn huid. De boomkikker leeft in de noordelijke regio’s van het Amazonegebied. Kambo is een krachtig reinigingsritueel. Er worden wat gaatjes in je arm of been gebrand met behulp van een stokje. Op de brandplekjes wordt kambo aangebracht. Door het gebruik van kambo worden je cellen en organen gereinigd. Je lichaam en je mentale staat gaan zich herstellen naar de oorspronkelijke staat. We raden aan om minimaal drie keer kambo te doen in 90 dagen, elke maand 1 keer, zodat je lichaam de nieuwe frequentie behoudt.

Praktisch:

Wat: Ayahuasca ceremonie
Wanneer: zondag 17 december
Waar: De Regenboog te Dwingeloo
Tijd: begint om 10 uur
Kosten: €105,-
Door wie: het Innerlijk Kompas team

Wat: Kambo
Tijd: 16 uur
Kosten kambo: Aanbieding: €25,- tot en met eind 2017
Contant te voldoen
Begeleiding: Het Innerlijk Kompas team

Aanmelden
Indien je je wil aanmelden, stuur dan een mail naar: info@hetinnerlijkkompas.nl of bel: Tel: 0521 – 59 0350.