Calendar

Jun
30
za
Workshop over het maken van wietolie @ Diever
Jun 30 @ 10:00
Workshop over het maken van wietolie @ Diever  | Dwingeloo | Drenthe | Nederland

Zelf Wietolie maken!

Wietolie is een krachtig medicijn tegen veel ziektes en aandoeningen. Het kan verlichting bieden bij pijn en helpen om beter te slapen.

Wil je weten hoe je dit redelijk makkelijk zelf kan maken? Geef je dan op voor deze workshop. Loek laat je zien hoe je wietolie met THC en met CBD kan maken. ( Maximaal 10 personen per workshop)

Praktische informatie
Wat: Workshop wietolie maken
Wanneer: Zaterdag 30 juni
Tijd: 10 uur – 13:00 uur
Door wie: Loek
Plaats: In Diever
Kosten: 20 Euro

Aanmelden
Indien je je wil aanmelden, stuur dan een mail naar: info@hetinnerlijkkompas.nl of bel: Tel: 0521 – 59 0350.

Jul
1
zo
San Pedro
Jul 1 @ 10:00

 Zondag 1 juli 2018: Huachuma / San Pedro Ceremonie

san-pedro-1

Huachuma / San Pedro is een cactus, die van oorsprong uit Ecuador en Peru komt, en wordt beschouwd als een heilige plant. Hij wordt geëerd als grote Leraar en Genezer. Hij groeit op een hoogte van 2000 – 3500 m, is groen/blauw van kleur, en tijdens de bloei heeft hij prachtige witte kelkachtige bloemen.

Uit de schil van de cactus wordt o.a. mescaline gehaald door deze urenlang te koken, waarbij wordt gezongen en intenties worden gelegd. Eeuwenlang worden deze ceremonies met San Pedro al gedaan bij de lokale bevolking. San Pedro (Petrus) wordt de cactus ook wel genoemd, omdat Petrus de sleutel van de poort naar de hemel droeg.

San Pedro is milder dan ayahuasca. Je wordt er ook niet of bijna niet misselijk van. Ervaringen van mensen zijn dat hun hart geopend wordt, dat liefde weer gaat stromen en dat het een geschenk is aan jezelf.

In de ontmoeting met de spirit van de plant begeleidt deze je dan ook naar je innerlijke wijsheid en je innerlijk Licht, je Goddelijkheid en kun je diepe inzichten krijgen. Je zintuigen worden aangescherpt, en het fysieke, spirituele, mentale en emotionele lichaam kan worden gereinigd. Verslavingen kunnen worden teruggebracht of zelfs worden opgelost. Je persoonlijke intentie kan hierbij ondersteunend werken.

De ceremonie wordt begeleid door Micaela. Al 16 jaar woont Micaela in een deel van het jaar in Peru, het andere deel in Nederland. Haar eerste ervaring met huachuma was met een bevriende sjamaan aan het Titicacameer. De spirit van de plant bleef haar roepen om er mee te werken. Ze ervaart huachuma als een groot genezer en leraar.

Start:  10.00 uur
Einde: 20.00 uur
Aankomen vanaf 9.30 uur
Bijdrage: 135 euro,- contant te voldoen 
Aantal deelnemers: minimum 6, maximum 8
Begeleiding: Micaela Jegen
Voor vragen: miekejegen@yahoo.com

Aanmelden
Indien je je wil aanmelden, stuur dan een mail naar: info@hetinnerlijkkompas.nl of bel:
Tel: 0521 – 59 0350.

Jul
8
zo
Ayahuasca ceremonie met mogelijkheid tot kambo
Jul 8 @ 10:00

Zondag 8 juli: Ayahuasca ceremonie met mogelijkheid tot Kambo

ayahuasca-afbeelding-16

Ayahuasca ceremonie
Deze dag ga jij jouw persoonlijke reis maken naar het binnenste van jouw ziel. Ayahuasca is het belangrijkste bewustzijnsverruimende medicijn van de Amazone. Oude patronen, angsten, inzichten, het wordt allemaal in je opgeroepen.

Toelichting
Na de ayahuasca ceremonie is er de gelegenheid om kambo te ontvangen. Mensen die los kambo willen doen, zijn van harte welkom om 16 uur. Dit zal ongeveer tot 18 uur duren. Als je wil komen, geef je dan wel even op.

Kambo
Kambo is het gif dat de groene boomkikker, de Phyllomedusa Bicolor, uitscheidt via zijn huid. De boomkikker leeft in de noordelijke regio’s van het Amazonegebied. Kambo is een krachtig reinigingsritueel. Er worden wat gaatjes in je arm of been gebrand met behulp van een stokje. Op de brandplekjes wordt kambo aangebracht. Door het gebruik van kambo worden je cellen en organen gereinigd. Je lichaam en je mentale staat gaan zich herstellen naar de oorspronkelijke staat. We raden aan om minimaal drie keer kambo te doen in 90 dagen, elke maand 1 keer, zodat je lichaam de nieuwe frequentie behoudt.

Praktische informatie:

Wat: Ayahuasca ceremonie
Wanneer: zondag 8 juni
Tijd: begint om 10 uur
Kosten: €115,-
Begeleiding: het Innerlijk Kompas team

Wat: Kambo
Tijd: 16 uur
Kosten kambo: €35,-. Contant te voldoen
Begeleiding: Het Innerlijk Kompas team

Aanmelden
Indien je je wil aanmelden, stuur dan een mail naar: info@hetinnerlijkkompas.nl of bel: Tel: 0521 – 59 0350.