Ayahuasca

Ayahuasca is een heel oude medicinale drank die door sjamanen wordt gebruikt om heling te bewerkstelligen: een Ayahuasca ceremonie is een transpersoonlijke reis die je onderneemt om helende visioenen te ervaren en je lichaam, geest, hart en of ziel te genezen. Ayahuasca is het belangrijkste bewustzijnsverruimende medicijn van de Amazone.  Hiermee reis je door de verschillende dimensies van je ziel.  Oude pijnen kunnen worden losgelaten.  Je krijgt eventuele verloren zielendelen terug.  Zo kun je diepe onverwerkte angsten, verdriet en of boosheid loslaten of contact hebben met zielen die zijn heengegaan.  Een deel van de ceremonie reis je dan ook door je eigen schaduwkant(en) om te eindigen in meer begrip en liefde voor jezelf en het universum.  Vanwege de bijzondere werking is Ayahusca ook in gebruik genomen door religieuze groeperingen, zoals de Santo Daime Kerk.

Westerse ontwikkeling

Ayahuasca wordt in het westen steeds meer ontdekt door mensen die bezig zijn met hun spirituele groei en flinke knelpunten willen aanpakken en oplossen.  Met Ayahuasca kun je geconfronteerd worden met het diepste van je ziel.  Daarnaast kun je eenheidservaringen beleven.  Ayahuasca laat zien wat is.

Ayahuasca brengt je in je diepste kern wat een sterk helend effect heeft. Vanwege de diepgang en intensiteit is het van belang dat het gebruik wordt begeleid door ervaren mensen.