Over ons

Ina Wulff

Na fantastische verhalen gehoord te hebben, ging ik eens snuffelen op internet naar ervaringen met Ayahuasca. Het sprak me meteen aan maar ik durfde het niet. Dat zou nog 2 jaar duren. Na een aantal intense gebeurtenissen heb ik de knoop toch doorgehakt en me opgegeven voor een Ayahuasca ceremonie. Dit had prachtige gevolgen voor mijn gezondheid: leverwaarden kwamen weer op peil en ik kon met de pillen voor mijn schildklierziekte stoppen. Ik had regressie sessies hierop gedaan die heel erg nodig waren, er bleek alleen nog een onbewust geloof in de dokters te zitten die mij verteld hadden dat genezing niet mogelijk was. In de Ayahuasca ceremonie was ik zo diep met mijn kern verbonden dat ik daar een besluit kon nemen: “Ik bepaal zelf of ik weer beter kan worden”. En toen kwam de ontroering en de woorden: "Je schildklier is genezen". Zo voorkwam ik een behandeling met radioactief jodium en ben ik nu al een aantal jaren pillenvrij. Hierna nog een aantal hele waardevolle ayahuasca ceremonies ervaren. Het gaat zo diep, er is iedere keer weer een stuk geheeld, een ommezwaai in mijn leven naar nieuwe ideeën, meer actie nemend. En zo kwam het tot de oprichting van het Innerlijk Kompas. Ze begeleid nu een paar jaar ayahuasca ceremonies. Mede door haar 20 jarige ervaring als regressie- en reïncarnatietherapeut weet ze iemand door een diep proces heen te begeleiden.

Jenneke

In 2011 heeft ze voor het eerst van Ayahuasca gehoord. Nadat Jenneke terug was van haar wereldreis uit Australië, heeft ze in mei 2013 voor het eerst Ayahuasca gedronken. Dat was in een periode waarin ze zich zwaar voelde in het leven. Ze stond denkbeeldig op een kruising en wist niet welke kant ze op moest gaan. Moeder Ayahuasca heeft haar in diepe ontroering gebracht. Tijdens de reis heeft ze de universele liefde mogen voelen waarin wij leven en ze zag een prachtig visioen. Aangezien dit visioen daadwerkelijk uit is gekomen, weet ze dat er wonderen bestaan. Sindsdien staat ze heel anders in het leven. Woorden doen tekort aan deze magische ervaring.

Erg dankbaar is zij, dat ze vanaf het begin begeleider is bij het Innerlijk Kompas. Ze gunt iedereen die daar behoefte aan heeft, de helende werking van Ayahuasca toe. Ze vindt het heel eervol om mensen te mogen begeleiden in hun innerlijke reis. Jenneke wordt over het algemeen als een rustige, wijze, liefdevolle, jeugdige en betrokken begeleider ervaren.

Arjan

Hij is een coach/trainer die voor diverse organisaties als zzp’er en als vrijwilliger werkt. Hij is geïnteresseerd in mensen en in de verbinding tussen wetenschap en spiritualiteit.

Twee zaken die ogenschijnlijk tegenstrijdig zijn maar in de diepte zijn verbonden. Mede door die interesse is hij in contact gekomen met Ayahuasca. Een stof die ervoor zorgt dat je verbonden wordt met je onderbewustzijn en het gemeenschappelijke bewustzijn. Het is een wonder dat de oude medicijnmannen dit hebben uitgevonden en dat we daar nu nog steeds gebruik van kunnen maken.

Hij vindt het mooi om mensen te begeleiden in hun proces en rust en vertrouwen over te brengen. Door zijn inlevingsvermogen heeft hij de mogelijkheid om de reis van anderen goed te kunnen begeleiden.

Loek

Hallo, mag ik me even voorstellen: Loek, een soeverein mens, met een passie voor het ontdekken van het leven. Hierbij heeft de  ayahuasca ceremonie mij een bevestiging gegeven van de intelligentie van de schepping. Graag wil ik bijdragen om de ceremonies zo optimaal als mogelijk te maken.

Mail sturen

Wil je ons een mail sturen met een vraag, een reactie of een aanmelding en je wilt het formulier - rechts op de pagina - niet gebruiken, klik dan hier om een mail te sturen.

Mail opstellen ...